Post by uncriphollcico on Feb 5, 2022 20:45:45 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Tom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Tom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nulaužti ištvermę ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Tom 2022 version ▞▞▞
Tokia šlykšti programa visada rodo reklamą
Puikus žaidimas.Jis mane išlaikė mokyklos laikais.Vis dar dabar💯❤
Ggggeeeerrrraaaaasssss
Geras žaidimas, bet ne toks įdomus ir linksmas, bet WELLDONE
😄😄😄
Nusprendžiau iš naujo įdiegti šį žaidimą, nes prisiminiau, kaip smagu tai buvo kurį laiką. Dabar tai tik dar viena reklamos spąstai. Žmonės, nešvaistykite laiko šiam žaidimui, kaip ir bet kuri kita programa, kuri nori pinigų.
Il Mio Talking Tom Casual slz
☺
Per daug skelbimų. Mano kūdikis verkia, nes rodoma per daug skelbimų. Ji nesimėgauja.
Nes jis labai fainas tiesiog nuostabus
Baisus žaidimas aš mačiau jo akyse žmogui nesisiūskit☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻😭😭😭😨😨😨😨😱😱😱😱
mano kackelis buvo karalius bet po ketvirtadalio sekundes padvese
Visiskas sudas o jus zaide kalbant tom mokama
Jei galėčiau, papasakočiau, kodėl geltona atnešė jums senus žaidimus, tokius kaip atminties žaidimas, puošniai apsirengti, diskelis, automobilis, vairuojantis vieną bcoz, jie tokie maži ir nuobodūs. GRĄŽINKITE MUMS MŪSŲ SENĄ TOMĄ .!!!!!! #$@*^*%&🤬🤬
My Talking Tom Priložnostne ceg
Geras žaidimas, man patinka žaidimas nnllsbbbkv absdde aiijanndl hjo malkaj akkkaaolwmvrkn halo ateivių jėgos žaidimas 2019 haji mis yaluvekta aevanna kiuva poth 2 thiyanava kiuvada balanna a carhuudangers vakar, autorius epija thiyenne mamaa scenienglish katonai ekaester filmas vaizdo įrašas ekak danna kenthi yanna deyK jaki gd agama avasan kotasa sinhala animacinių filmų programa eka thibba anglų kalba lin jahheht kalba tomas draugai animacinio filmo keršytojai derana epizodas
Buvo gerai, dabar baisu! Jis nuolat užšąla. Žaidžiu mėnesius su nedidelėmis problemomis. Tačiau pastaruoju metu viskas, ką ji daro, yra užšaldyti arba išjungti.
Man tai patinka, bet viena problema, su kuria susiduriu, yra ta, kad Tomas negali klausytis be mikrofono 🎤 taigi, prašau girdėti be mikrofono. Prašau jūsų apie šį žaidimą ir viskas gerai. Tikiuosi supratai mane.🥺
Aš jau 100.000 lvl
Talking Angela (gandai ar tiesa?) – Ä ia rasi karÅ¡tÄ… diskusijÄ… apie tavo ieÅ¡komÄ… žodį. Klausk! Patark! Diskutuok!
Nes tu bibis
Žaidimo principas tobulas ir sutikčiau, jei būtų mokama. Tačiau ją gadina itin erzinančios reklamos. Mano sūnus norėtų žaisti ir linksmintis, o ne žiūrėti ir praleisti reklamas. Jis yra susuktas. Nerekomenduočiau.
gal geras
Geras geimas as ant 1000lvl per 598dienas
Man labai patinka matyti, kaip Tomas auga. Šis žaidimas yra toks mielas ir taip šaunu, kaip Tomas gali pakartoti po tavęs. Šis žaidimas tikrai geras!!!🥳Tęskite taip gerai 👍👌
Nu super
Užknisot jau, nu kam reikia pas tomą mesti sumautas reklamas apie Angelą?! Nu net pažaisti ramiai negaliu!!!
programa yra puiki, bet skelbimai yra didžiulis džiaugsmas mano vaikams. Kam pridėti skelbimų į vaikų žaidimą? tai privertė juos verkti, nes žaidime buvo naudojamas skelbimų įrankis. Galbūt reikia atidaryti adson pirmąjį žaidimą, o ne žaisti.
Smagus zaidimas vaikams.
PER DAUG SKELBIMŲ. MYLIU ŠĮ ŽAIDIMĄ, BET NUOBOBO LAUKTI. DAUGIAU NEĮMAGU, DAUGIAU REKLAMŲ NEI ŽAIDIMO LAIKAS. TAPIMAS LAIKO SVAITOJAME. NĖ VIENAS SKELBIMAS MAN PADĖJO IR MAN NERVIŠKA NUORODYTI Į GOOGLE PLAY. MANOSTAME APIE IŠDIEGIMĄ, KAD SKELBIMAI TAPO INVAZINGI IR erzina. GĖDA, PRAŠTAS BUVO LINKSMUMAS. DABAR TIESIOG KALBA
Atsisiųskite Talking Tom Bubble Shooter į savo kompiuterį ...
Pacs kiecauses zaidimas is visos anglijos geras nesisiuk my engela nepatariu
Debiliskas virusas pisa prota nachui tokie reikalingi kurie pisa prota
tai geras žaidimas. Vienintelis dalykas, kuris man nepatinka, yra tai, kad baigiu žaisti mini žaidimą, jis man rodo reklamą net tada, kai sakau „ne“.
Tai miela! Man patinka katės murkimo garsas. Aš atėmiau dvi žvaigždutes dėl visų priedų. Paliečiate priežiūros ratą ir gaunate papildymą, grįžtate iš maisto ir gaunate pridėtinį. Yra galimybių žiūrėti papildymus ir gauti prizus, o tai gerai. Išskyrus tai, tai gana gerai.
Šis žaidimas yra tikrai nuostabus, jame yra tokie gražūs žaidimai, bet kartais jis mane išmuša, o tada telefonas pradeda trikdyti, todėl prašau padaryti ką nors dėl to, kodėl žaidimas yra tikrai gražus
Viskas gerai, pradeda darytis nuobodu, bet aš to nekenčiu, bet nemanau, kad tu gali žaisti, bet gauk 2
जादुई टट्टू रन - गेंडा धावक भूमिका निभाना nhhj