Post by uncriphollcico on Feb 5, 2022 20:39:35 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Buildings for Minecraft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Buildings for Minecraft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ gems generator goljufivih kod ▞▞▞
▞▞▞ Buildings for Minecraft 2022 version ▞▞▞
Buildings for Minecraft Zabava ddp
Verjetno eden najboljših generatorjev zemljevidov za MCPE daleč. To vam dejansko omogoča izbiro, kam želite postaviti svoje hiše in strukture. Želim pa, da v igro dodate nove zgradbe, da bomo lahko več uživali. Na splošno dobra igra
Neverjetno je, da ne potrebujete drugih aplikacij za zgradbe
Vedno je pisalo, da so gradnje končane, a ko odprem svoj minecraft, se ne prikaže
Oseba Minecraft Buildings je dodala... - Minecraft Buildings
Beyblade Burst Rivals Łamigłówki kkfa
Ena težava, Zdi se, da Building Placer nalaga le nekaj kosov v posodobitvi 1.11 (Village & Pillage). Prosimo, popravite
Dobra aplikacija, vendar je težava z mestnim zamikom zdaj odpravljena
Najboljša aplikacija 😡😡😡😡😡. Ko nekaj zgradim, se vedno znova nalaga. Po posodobitvi v Androidu 11 ne deluje pravilno.
To je prevara, ki deluje samo za obrtnika in celo piše, da deluje samo za minecraft, vendar ne!!!! Ne pozabite tega, če imate Minecraft
Ne razumite me narobe, to je odlična aplikacija, vendar nikoli ne kliknite "izbriši zgradbo", ker IZBRIŠE VES VAŠ NAPREDEK NA TEM SVETU! Piše, da je varnostna kopija sveta, vendar je ni mogoče dobiti!
samo mi šteka
Odlična aplikacija, vendar včasih v mojem svetu večino časa in na naključnem mestu manjka cel kup blokov, ne vem zakaj, če vidite to oceno, jo popravite
Ta aplikacija je zelo slaba, vedno mi daj vaško hišo. Samo tapnite sodobno hišo in ji dajte vas. 🤬🤬🤬😡😡
Res sem razočaran, ker to aplikacijo uporabljam že 8 mesecev in ne podpira 1.17.+ v Minecraftu. Moral sem odstraniti in namestiti starejše apk-e, da je dejansko deloval. Toda v posodobljeni različici (ki je ta) sploh ne deluje in se nalaga neskončno, ko sem že končal namestitev gradnje. Popravite to ali pa bodo ljudje našli drugo aplikacijo za uporabo. Pogovarjal sem se z drugimi uporabniki te aplikacije in pričajo enako.
Ah, to je nekako dobro, ampak težava je v tem, da so hiše nad blokom in tudi niso osvetljene (to je velik problem), prosim, popravite to in lepo je, da lahko dejansko samo dodate hišo, zgradbo ali kaj drugega v svoj svet brez pridnega dela
Buildings for Minecraft Əyləncə geiz
Dobra igra, vendar imam težavo.. Če prenašam zemljevid, je napredek tako dolg, morda bo trajalo 5-10 minut, tako dolgočasen, upam, da boste to popravili.
Najboljša igra za minecraft in tukaj sem, da vam povem, da prosim, dodajte več zgradb, ker iščem vsakič, ko ni stavbe, in prosim, dodajte več in to ocenim s 3 zvezdicami za dodatke, ker je moteče za igro in zgradbo ter zakaj se zgradbe nalagajo, ker se moje Wifi??
Zdaj Lahko Prenesete In Namestite City Building igre Minecraft APK na računalniku - PC: Windows XP/7/8/10 Mac OS.
Buildings for Minecraft تفریح hqfl
potrebno je nekaj dela na hitrosti
Ko ste ustvarili zgradbo, je bila popolna napaka. Ko izberete območje, ni delovalo ali ni zajelo vseh zgradb.
Aplikacija je ja, oglasi so, vendar je v redu, všeč mi je, saj so tudi hiše velike
Prosim popravite napako. Aplikacija ne deluje. Dodajam stavbo v svoj svet, a ko se pridružim svojemu svetu, stavbe ni tam
velika velikost sveta minecraft: 155 mb, med vgrajenim 3d načinom, sovražim, da se varnostna kopija nalaga počasi, 5 minut ali več, preden naložim ikono kladiva? zapravljanje časa? odstranite samodejno varnostno kopiranje v 3D načinu? prosim popravi?
Android TV Box - Forum
Buildings for Minecraft Hiburan vzo
to ocenjujem z 2 zvezdicama. Všeč mi je igra, toda vsakič, ko dodam nekaj zgradb, je nekaj zelenih stvari, kot je ravno zemljišče itd.
To je bilo nadležno. To deluje samo za Minecraft pe. Imam Minecraft 1.16. Toda zgradbe so bile precej kul.
Lepo in zelo vau ilove et in želim si več
Ta aplikacija mi ni všeč, ker vsakič, ko želim videti stavbo. stavbe ne morem videti in je obtičala
Mislim, da je to zanimivo, vendar potrebuje nadgradnjo, mimogrede, všeč mi je ta aplikacija.
Ta aplikacija mi olajša življenje in prihrani več časa. Toda prenos traja toliko časa
V redu, vse zgradbe so odlične, vendar so nekatere od njih razveljavljene, na primer, da imajo nekatere manjkajoče dele ali niso v celoti okrašene, zato lahko prosim, da vso stavbo oblikujete in dokončate, dobra aplikacija, res je priporočljivo, da jo prenesete.
Tako najslabša aplikacija, da ne kopira ukazov ukaznega bloka niti ne kopira stvari, ki so v skrinji.
Sprva je bilo super, potem pa, ko se je pojavil moj svet, je bil čisto ČRN. Dobesedno dolgo časa za popestritev scenarija. Nekaj jih je lahko delovalo. Vseeno dobra aplikacija.